Workshop ‘Stapvoorstap een digitaal fotoboek’ gaat weer van start

De zomervakantie is afgelopen en het weer wordt slechter… Een goed moment om te beginnen met het maken van een digitaal fotoboek om zo nog even na te genieten van een heerlijke zomer.

Geef je daarom nu op voor de workshop ‘stapvoorstap een digitaal fotoboek’

In 2 avonden leer je de basisprincipes van het vullen van een fotoboek. Dat gaat van het slepen van de foto’s naar de juiste plek tot het toevoegen van tekst, achtergronden, kaderranden en nog veel meer.

De eerste avond zal voornamelijk bestaan uit het leren kennen van de software van Albelli. Na deze eerste les kun je thuis zelf aan de slag met het vullen van je fotoboek. In de tweede les gaan we kijken naar eventuele bewerkingen, zoals het toevoegen van tekst, achtergronden en eventueel andere bewerkingen. Aan het eind van deze les is het boek zover klaar dat je het kunt bestellen.

Dit alles uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee.

Omdat iedereen een eigen computer nodig heeft, vergt dit de nodige logistieke organisatie. Ik wil dan ook gerust bij mensen thuis langskomen waar ook vrienden/familie/buren aanwezig zijn die wel in het bezit zijn van een laptop. Dit dan graag aangeven. Indien je de beschikking hebt over een laptop dan kan de cursus bij mij thuis in Nijemirdum plaatsvinden.

Bij inschrijving van mininmaal 3 personen gaat de workshop door (maximaal 5 personen)

Daarnaast ontvangt iedereen een naslagwerk met het stappenplan voor het maken van een digitaal fotoboek via de software van Albelli. Dit naslagwerk is een PDF bestand welke hij/zij op zijn eigen computer kan uitprinten.

Duur en kosten (p.p.):

Op maandag- of dinsdagavond van 20.00 – + 22.00 uur (eventueel in overleg op een andere avond)

2 avonden (om de week) voor € 42,50 per persoon.

Reiskosten: binnen 8 km worden geen reiskosten gerekend >8 km € 0,25 per km

Voor meer informatie of gelijk aanmelden stuur dan een mail naar: info@sonjahylkema.nl of neem telefonisch contact op via 06 11250403. Graag tot ziens!