Over mij

Veelzijdig en enthousiast

Als zelfstandig communicatiespecialist wil ik organisaties helpen hun communicatie te verbeteren en ervoor zorgen dat de projecten soepel verlopen. Collega’s en klanten omschrijven mij als doortastend, creatief, dynamisch, eerlijk, enthousiast en spontaan. Ik zeg waar het op staat en hou van doorpakken.

Na mijn HBO studie aan de Stenden Hogeschool Leeuwarden heb ik gewerkt als evenementencoördinator, projectmanager, trafficmanager, fotograaf, mediamanager en accountcoördinator. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de communicatie; de laatste jaren als accountcoördinator bij Okkinga Communicatie in Bolsward. Op dit moment tevens aan de slag als communicatie- en marketingmedewerker bij het Woudagemaal/Wetterskip Fryslân. Mijn recente cv is op aanvraag beschikbaar.

Privacywet: Uw privacy wordt door mij gerespecteerd. Ik streef ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij mij aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens neem ik de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht.

klik hier voor de privacy verklaring van Sonja Hylkema Communicatiesupport en fotografie